.:: Bevezető ::.Bevezető
Termékek
Hírek
Hirdetések
Letöltés
Fórum
Linkek
Elérhetőség
Csipet só
bottom2_200.gif (834 bytes)


Bevezető


A Halas Forrás Bt.
elsősorban könyvelő programok (lásd: Termékek) készítésével, és a programok használati jogát megvásárló ügyfelei ellátásával foglalkozik. Ezt a tevékenységet jelen sorok írója valójában 1992-ben kezdte. Hálás is vagyok annak a hölgynek (sajnos, ma már az angyalok mennyei gyülekezetének számviteli teendőivel foglalatoskodik a maga halk szavú, türelmes módján), aki annak idején arra kért, hogy előző könyvelő programja helyett készítsek számára újat. A program elkészült, és idővel én is megértettem, hogy mit csináltam. Ahogy a könyvelőktől, könyvvizsgálóktól - és persze könyvekből - szerzett ismereteim gyarapodtak, úgy programjaim lehetőségei is bővültek. Természetesen, ez nem egy lezárható folyamat, de dolgozom azon, hogy egyre kevésbé érezzem lezárhatatlannak. A fejlesztés folyik.

Fontos elmondanom, a honlapot nem annyira leendő, mint inkább aktuális áldozataim - kedves ügyfeleim - számára állítottam üzembe. Célja, hogy az internet nyújtotta lehetőségekkel élve minél gyorsabban tudjanak az újdonságokról tájékozódni (Hírek), minél hamarabb juthassanak hozzá a programfrissítésekhez (Letöltés), továbbá szakmai kérdéseiket egymásnak közvetlenül feltehessék/megválaszolhassák (Fórum). A fórumot nem titkoltan a honlap lelkének, motorjának szánom. Hozzám az idők folyamán sok kérdés érkezett: tudom-e, hogy mások ezt hogyan csinálják? találkoztam-e már ilyesmivel? van-e olyan ügyfelem, aki … stb. Ügyfeleimet arra kérem, akinek kérdése/problémája van, aki tudja a választ a kérdésre/problémára, vegyen részt a fórumon! A fórum részben zárt: a témák többségét bárki olvashatja, de - noha ezt külső érdeklődők is igényelhetik - egyelőre csak a Halas Forrás Bt. programjait felhasználók írhatnak belé. Aliasnévvel, anonim. A szakmai kérdéseken túl lehet itt más dolgokról is eszmét cserélni, programot is kritizálni. Egy-két útjelzőtáblát azért bocsássanak meg nekem:

          Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!

          Bármely kérdést feltenni erény, ha megválaszolják, és rá a válasz szerény.

          Fontos, hogy hol vagyunk, hova tartunk. És gyakran az is: honnan indultunk.

          Ha nincs megelégedve, mondja nekem! Ha meg van elégedve, mondja el mindenkinek!

Szeretnék segíteni abban is, hogy a leggyakrabban használt általános információk eléréséhez a Linkek menüpont ne csak dísz, hanem valódi segítség legyen. Némely speciális linkkel erről a honlapról lehet, hogy előbb jutnak célba, mint az intézményes gazdalapról. Segítenék abban is, ha pl. valaki könyvelői állást keres/kínál, lásd: Hirdetések menüpont. Az ilyen hirdetéseket nagyon szívesen – díjmentesen - közzéteszem.  

Észrevételeiket és javaslataikat várom! Erre szolgál az Elérhetőség menüpont alatti e-mail-cím, de akár a fórum is.

Végül, szerettem volna egy kis oldottságot, egy kis egyéniséget, egy kis színt, egy “csipet sót” is hozzáadni a honlaphoz. A Csipet só személyes lesz, szubjektív, önző. Kifejezi a hangulatomat, kifejez egy kissé engem, kifejezi azt is, hogy egyáltalán mikor volt időm ízesíteni az “ételt”. Tehát: jó előre megértést, toleranciát kérek, cserébe én hálátlanul csupán őszinte részvétet nyilvánítok!

Kedves Ügyfelem, kedves Érdeklődő! Üdvözlöm Önt a Halas Forrás Bt. honlapján!

Papp Zoltán

 

bottom2.gif (1273 bytes)